ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ατύχημα με την μοτοσυκλέτα «έκρυβε» ναρκωτικά

Πως έφτασαν στον 21χρονο τα μέλη της ΥΚΑΝ

Νεαρός, ηλικίας 21 ετών, από τη Λάρνακα συνελήφθη το μεσημέρι από την Αστυνομία ως ύποπτος για κατοχή ενός κιλού και 46 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη μία σήμερα το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην Οδό Κιλκίς, στη Λάρνακα, όπου εντόπισαν ένα 21χρονο, ο οποίος είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ στη σκηνή, ο 21χρονος φέρεται να προσπάθησε να αφαιρέσει από τη θήκη της μοτοσικλέτας του, ένα δέμα το οποίο μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 956 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από περαιτέρω έρευνες στη σκηνή εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο μια νάιλον τσάντα, η οποία περιείχε γύρω στα 90 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με μαρτυρία η οποία διερευνάται από την Αστυνομία, ο 21χρονος είχε θεαθεί να ρίχνει τη τσάντα στο συγκεκριμένο σημείο, αμέσως μετά την οδική σύγκρουση.

Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X