ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ατύχημα 18χρονου με μοτοσυκλέτα απασχόλησε την ΥΚΑΝ

Είχε στην κατοχή του πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, μεταμφεταμίνη και ζυγαριά ακριβείας

Πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, μεταμφεταμίνη και ζυγαριά ακριβείας εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε τσαντάκι, ιδιοκτησίας 18χρονου από τη Λάρνακα, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδικό δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.20 χθες βράδυ, οδηγός αυτοκινήτου ηλικίας 24 ετών από τη Λάρνακα, που είχε το όχημα του σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Οδό Πριάμου στη Λάρνακα, εισήλθε απότομα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να κόψει την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγείτο από 18χρονο από τη Λάρνακα με συνεπιβάτη ανήλικο από τη Ρουμανία.

Στην προσπάθεια του νεαρού να αποφύγει τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα του ξέφυγε με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο όχημα και οι δύο νεαροί να πέσουν στο έδαφος. Οι δύο νεαροί δεν έφεραν κράνη ασφαλείας.

Ο 18χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό του πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Ορθοπεδικό Τμήμα.

Ο ανήλικος δεν τραυματίστηκε ωστόσο παρέμεινε στη σκηνή και με την άφιξη της Αστυνομίας παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα τσαντάκι που περιείχε 21 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ένα καλαμάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία, μεταμφεταμίνη βάρους 2,2 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο ανήλικος ανέφερε στην Αστυνομία ότι το τσαντάκι ανήκε στον 18χρονο τραυματία, οδηγό της μοτοσικλέτας.

Μέλη του ΥΚΑΝ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου εντόπισαν το νεαρό και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του.

Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X