ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Της έστησαν καρτέρι - Της επιτέθηκαν και την λήστεψαν

Δύο πρόσωπα ψάχνει η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής από πρόσωπο και πρόκληση κακόβουλης βλάβης εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.20 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα 48 χρόνων, από τη Βουλγαρία, που διαμένει στη Λάρνακα, ότι δέκα λεπτά προηγουμένως καθώς έφευγε από το περίπτερο στο οποίο εργάζεται, διαπίστωσε ότι ο μπροστινός δεξιός τροχός του αυτοκινήτου της, που βρισκόταν σταθμευμένο στην Οδό Ηνωμένων Εθνών στη Λάρνακα, ήταν ξεφούσκωτος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στην προσπάθεια της να καλέσει βοήθεια από το κινητό της τηλέφωνο, άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έκλεψε τη τσάντα της που βρισκόταν πάνω στο κάθισμα της θέσης του συνοδηγού.

Την ίδια ώρα δεύτερος άγνωστος άνδρας προσπάθησε να της πάρει από τα χέρια το κινητό της τηλέφωνο. Η γυναίκα αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τη κτυπήσει με τα χέρια στο στέρνο και αφού της πήρε το τηλέφωνο, το πέταξε στο έδαφος και με τα πόδια κατέστρεψε την οθόνη του.


Έκρηξη στο Ζύγι: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μέλη του πληρώματος


Στη συνέχεια οι δύο άνδρες διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως κατήγγειλε η 48χρονη στην Αστυνομία, μέσα στη τσάντα της υπήρχε το χρηματικό ποσό των 1.575 ευρώ που αποτελείτο από διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα, εκ των οποίων τα χίλια ευρώ είναι οι εισπράξεις του περιπτέρου στο οποίο εργάζεται.

Στη τσάντα υπήρχαν επίσης διάφορα προσωπικά έγγραφα της γυναίκας, μια συσκευή tablet αξίας 150 ευρώ. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα 1.735 ευρώ και είναι άγνωστο κατά πόσον καλύπτεται από ασφάλεια.

Η 48χρονη είδε τον ένα από τους δύο άγνωστους δράστες τον οποίο και περιέγραψε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για νεαρό άνδρα ηλικίας 25 περίπου χρόνων, μετρίου αναστήματος, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και σκούρα μάτια, ενώ φορούσε μαύρο σακάκι και μαύρο παντελόνι.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και της ΑΔΕ Λάρνακας και ύστερα από έρευνες και εξετάσεις παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε στη σκηνή και δεύτερο αυτοκίνητο με ξεφούσκωτο το μπροστινό δεξιό λάστιχο.

Η 48χρονη διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οτιδήποτε παθολογικό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση