ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την τελευταία συναυλία στην Κύπρο δίνει ο Θάνος Μικρούτσικος

Η ανάρτηση και οι ευχαριστίες στο ΑΚΕΛ

Τον κόσμο της Κύπρου για "τη φοβερή αγάπη και συμπαράσταση" στο πρόσωπό του, στη μουσική μου και στα τραγούδια του ευχαρίστησε τη Δευτέρα από τη Λευκωσία ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος απόψε δίνει συναυλία στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την οποία διοργανώνει το ΑΚΕΛ, προς τιμήν του σπουδαίου δημιουργού.

Το μεσημέρι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού παρέθεσε γεύμα προς τιμή του Θάνου Μικρούτσικου και των ερμηνευτών που συμμετέχουν στη συναυλία

Καλωσορίζοντας τον Θάνο Μικρούτσικο ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είπε ότι «ο Θάνος με τα τραγούδια του ήταν μαζί μας σε όλους τους αγώνες του κυπριακού λαού, ήταν μαζί μας σε όλη την καθημερινή μας δράση και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα μας έχει προσφέρει, αλλά και για όσα θα μας προσφέρει στο μέλλον».

«Θέλω να καλωσορίσω στην Κύπρο τον σύντροφο, τον φίλο, θα έλεγα έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της σύγχρονης εποχής, τον Θάνο Μικρούτσικο και να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για αυτή την τιμή την οποία μας κάνει. Διότι το να τιμάς το Θάνο Μικρούτσικο περιποιεί τιμή για σένα τον ίδιο θεωρώ», είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ευχαρίστησε τον Θάνο Μικρούτσικο «από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα μας έχει προσφέρει και θα μας προσφέρει και στο μέλλον».

Η ανάρτηση του κ. Μικρούτσικου

Από την πλευρά του, ο Θάνος Μικρούτσικος ευχαρίστησε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ για την οργάνωση της συναυλίας αλλά και για τη διαχρονική στήριξη τόσο του ΑΚΕΛ όσο και ολόκληρης της Κύπρου στο έργο του.

Όπως είπε ο κ. Μικρούτσικος «αυτή η συναυλία θα είναι η τελευταία μου στην Κύπρο και είναι και σημαδιακό γιατί η πρώτη μου συναυλία πριν από 40 χρόνια έγινε στο πλαίσιο διοργανώσεων της ΕΔΟΝ και την τελευταία μου την διοργανώνει το ΑΚΕΛ».

Πρόσθεσε ότι «το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα της καρδιάς μου, ήταν, είναι, και θα είναι το κόμμα της καρδιάς μου και γι’ αυτό, Άντρο Κυπριανού, σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη μεγάλη τιμή που και εσύ προσωπικά αλλά και το κόμμα, μου κάνει».

Βέβαια, είπε ο κ. Μικρούτσικος, «οφείλω να ευχαριστήσω και να πω ότι ευγνωμονώ τον κόσμο της Κύπρου, της Κύπριους και τις Κύπριες, γιατί πέραν της σχέσης μου με την ΕΔΟΝ και το ΑΚΕΛ συνάντησα πάρα πολλούς, κατά χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες στις 100 και πλέον συναυλίες που έδωσα σε αυτά τα 40 χρόνια στην Κύπρο και υπάρχουν Κύπριοι και Κύπριες πολλών γενεών που περπάτησαν μαζί μου, περπάτησαν με τη μουσική μου, περπάτησαν με τα τραγούδια μου».

«Και όταν λέω περπάτησαν με τα τραγούδια μου εννοώ ότι ο καθένας μόνος του συνόδευσε τη ζωή του με αρκετά από αυτά αλλά και όλοι μαζί, γιατί το τραγούδι έτσι λειτουργεί. Και στον ένα και στο όλον», είπε ο μουσικοσυνθέτης.

Πρόσθεσε ότι «είμαι λοιπόν γεμάτος με όλο αυτό το πράγμα και κλείνω αυτή τη γοητευτική περιπέτεια σήμερα εδώ στην Κύπρο, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ξαναέρθω,και θα έρχομαι φυσικά στην Κύπρο, την αγαπώ την Κύπρο και την αγαπάω επί της ουσίας».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X