ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την απόσυρση του βίντεο ζητά το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων (vid)

Να αποσυρθεί το βίντεο για τον καρκίνο του προστάτη

Το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ζητά όπως αποσυρθεί "συγκεκριμένο βίντεο από το Σύνδεσμο Europa Uomo, του οποίου πρωτοβουλία ήταν η ετοιμασία του εν λόγω βίντεο".

Οπως αναφέρει, σε κάθε οικογένεια όταν υπάρχει, σεβασμός, αγάπη και κατανόηση, το ρόλο του προστάτη τον αναλαμβάνει από κοινού το ίδιο το ζευγάρι - αυτός ο ρόλος πιθανόν να είναι διαφορετικός για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά σίγουρα είναι ταυτόσημος. Εκείνο που πραγματικά έχει σημασία είναι η αντίληψη, ότι η φροντίδα των παιδιών αλλά και η διασφάλιση μιας συμπαγούς οικογένειας με την ευρύτερη έννοια, είναι πρωταρχικό μέλημα και των δύο συζύγων.

Έξαλλη η Χαραλαμπίδου με διαφήμιση για τον καρκίνο του προστάτη

Το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης του κάθε καλλιτέχνη, σημειώνεται, θεωρούμε πως είναι ιερό. Τα λογοπαίγνια είναι από τις αγαπημένες λύσεις των διαφημιστικών σημάτων.

"Όταν όμως αυτά, όσο ευφυή και έξυπνα κι’ αν ακούγονται, στέλνουν ατυχή μηνύματα και παράγουν πρότυπα και κοινωνικές αντιλήψεις, που η ίδια η κοινωνία κάνει τεράστιες προσπάθειες να απαλλαγεί, οφείλουμε σαν φορείς των οποίων αρμοδιότητα μας είναι η καλλιέργεια μίας νέας κουλτούρας απαλλαγμένης από τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, να παρέμβουμε και να ζητήσουμε όπως αποσυρθεί το συγκεκριμένο βίντεο από το Σύνδεσμο Europa Uomo του οποίου πρωτοβουλία, ήταν η ετοιμασία του εν λόγω βίντεο", προστίθεται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X