ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λέει το Γραφείο Ευημερίας για την τραγωδία της Λάρνακας

Ήταν γνωστή η οικογένεια

Ήταν γνωστή στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, η περίπτωση της οικογένειας στην Λάρνακα, όπου συνέβη η τραγωδία με φερόμενο ως θύτη έναν 13χρονο και θύμα την 9χρονη αδερφή του. Αυτό προκύπτει από τα όσα ανέφερε εκπρόσωπος του Γραφείου Ευημερίας στην ιστοσελίδα μας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πολλά, λόγω της λεπτότητας του θέματος.


 Φονικό Λάρνακας: Τι φέρεται να προηγήθηκε της τραγωδίας


Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, που μίλησε στο 24News, από την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης για το τραγικό περιστατικό, λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια, για την παροχή οποιασδήποτε στήριξης χρειάζεται. 

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας ήταν δίπλα στην οικογένεια και πριν από το περιστατικό, πρόσθεσε η ίδια πηγή, ωστόσο δεν υπήρχαν ενδείξεις που θα οδηγούσαν τους λειτουργούς στην πρόβλεψη της τραγωδίας. Συμπλήρωσε, λέγοντας ότι δεν ήταν κάτι που φαινόταν, αλλά δεν το απέτρεψαν.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό, γεννάται το εύλογο ερώτημα: εάν η κατάσταση του 13χρονου, που τον οδήγησε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, ήταν γνωστή στις Υπηρεσίες, ποιοι ήταν οι χειρισμοί;


Περίεργη μετωπική σύγκρουση στο roundabout Ριζοελιάς


Τα επόμενα βήματα

Κοντά στην οικογένεια θα παραμείνουν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και σε συνεργασία μαζί με τα μέλη της, τόνισε η εκπρόσωπος των Υπηρεσιών. Όπως είπε, τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν βάσει των αναγκών που ενδεχομένως να προκύψουν.

Για την ώρα, δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες, αφού αυτές θα προκύψουν από την επαφή με την οικογένεια και την παρακολούθηση των αναγκών της. 

Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε ο 13χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα με μαχαίρι την αδελφή του ηλικίας 9 χρόνων στο σπίτι τους στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.


Λάρνακα: Συγκλονιστική μαρτυρία για τα λεπτά μετά το φονικό (Vid)


Ολονύχτιες καταθέσεις, αναμένονται περισσότερες

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας κλήθηκαν και μετέβησαν για κατάθεση οι γονείς των δύο παιδιών, άτομα του φιλικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και γείτονες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X