ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη διαχρονική χριστουγεννιάτικη εμπειρία αγορών στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αποτυπώνει η νέα τους τηλεοπτική διαφήμιση (vid)

Ζήσε το και εσύ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, πιστές στο να ξεδιπλώνουν τη μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών μέσα από τις τηλεοπτικές τους διαφημίσεις εδώ και πολλά χρόνια, παρουσίασαν στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου την καινούρια τους παραγωγή.

Εικόνες από την ξεχωριστή εμπειρία αγορών, την οποία έχουμε μάθει από μικροί να βιώνουμε στο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ξεπροβάλλουν μέσα από τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού, που μεγαλώνοντας συνεχίζει να ζει και να απολαμβάνει την ίδια ονειρική ατμόσφαιρα των Υπεραγορών ως πατέρας πλέον.

Παραδοσιακά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και κυρίως των παιδιών. Το χριστουγεννιάτικο περιβάλλον στα καταστήματά τους δεν προσφέρει απλά μια άχρωμη διαδικασία αγορών, αλλά μια θαυμάσια εορταστική εμπειρία. Αυτή η σχέση, ανάμεσα στους πελάτες και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μας πάει πολλά χρόνια πίσω και μας ταξιδεύει από το τότε στο σήμερα. Είναι μια αξέχαστη ανάμνηση η οποία ζωντανεύει κάθε χρόνο, από γενιά σε γενιά, σε όλο και περισσότερες περιοχές στην Κύπρο. Αυτό το μοναδικό συναίσθημα, τη νοσταλγία και την εορταστική διάθεση αποτυπώνει η καινούρια διαφήμιση.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ υποδέχονται και φέτος τα Χριστούγεννα, με μια νοσταλγική τηλεοπτική παραγωγή και εύχονται σε όλη την Κύπρο χρόνια πολλά… χρόνια τώρα!

Δείτε τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο βίντεο που ακολουθεί

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X