ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρασύτατος 37χρονος τρυπούσε λάστιχα και έκλεβε από αυτοκίνητα στη Λεμεσό

Πως τον τσάκωσαν - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η σύλληψη του 37χρονου, πραγματοποιήθηκε μετά από δύο καταγγελίες πελατών εμπορικού κέντρου στη Λεμεσό, το τελευταίο διάστημα, ότι εντόπιζαν τα ελαστικά των οχημάτων τους, που είχαν σταθμεύσει στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου, τρυπημένα ή ξεφούσκωτα. Σε μια από τις περιπτώσεις αυτές μάλιστα, η καταγγελία αφορούσε και υπόθεση κλοπής από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο ιδιοκτήτης του οχήματος, προσπαθούσε να αλλάξει το ελαστικό του αυτοκινήτου, κλάπηκε από το όχημά του, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης Βροχές, καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Από την διερεύνηση των πιο πάνω παραπόνων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι άγνωστο πρόσωπο, συγκεκριμένης περιγραφής, θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα κοντά στα εν λόγω αυτοκίνητα.

Γύρω στις 2μ.μ. χθες, μέλη του προσωπικού ασφαλείας, εντόπισαν το πιο πάνω άγνωστο πρόσωπο, να περιφέρεται στους χώρους του εμπορικού κέντρου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 37χρονο, στην κατοχή του οποίου, εντοπίστηκε μετά από έρευνα, ένα αιχμηρό αντικείμενο. Εναντίον του, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X