ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικός 27χρονος σε νάρκοτεστ

Του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά προσπάθησε να ξεφύγει

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο χωρίς αριθμούς εγγραφής στο μπροστινό του μέρος. Έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει. Μέλη της Αστυνομίας τον ακολούθησαν σε διάφορους δρόμους της Λεμεσού όπου με τη βοήθεια άλλων μηχανοκίνητων περιπόλων, έγινε κατορθωτή η ανακοπή του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 27χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με ακυρωμένη την εγγραφή του οχήματος από 31/12/2017 και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας από 1/1/2016.

Στον 27χρονο διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Μετά από πάροδο 10 λεπτών διενεργήθηκε τελικός έλεγχος ναρκοτέστ με σκοπό να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για έλεγχο. Στη συνέχεια ο 27χρονος αναχώρησε και θα κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση