ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλετε ή όχι κατάργηση της αλλαγής της θερινής ώρας;

Δημόσια διαβούλευση - Δείτε που να εκφράσετε την άποψη σας

Η εν λόγω διαβούλευση διεξάγεται στο πλαίσιο αξιολόγησης της οδηγίας της ΕΕ για τη θερινή ώρα, την οποία δρομολόγησε πρόσφατα η Επιτροπή

Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αλλαγή ώρας που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο ώστε να λαμβάνεται υπόψη η μεταβαλλόμενη διάρκεια του φωτός της ημέρας (οδηγία για τη θερινή ώρα) έχει ξεκινήσει η Κομισιόν.

Οι Ευρωπαίοι, πολίτες και ενδιαφερόμενα μέρη, καλούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά, συμπληρώνοντας αυτό το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο (διατίθεται σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ) πριν από τις 16 Αυγούστου.

Η εν λόγω διαβούλευση διεξάγεται στο πλαίσιο αξιολόγησης της οδηγίας της ΕΕ για τη θερινή ώρα, την οποία δρομολόγησε πρόσφατα η Επιτροπή για να εκτιμήσει εάν οι κανόνες θα πρέπει να αλλάξουν ή όχι.

Αποτελεί συνέχεια της ψηφοφορίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του ψηφίσματος σχετικά με τη θερινή ώρα του Φεβρουαρίου 2018, καθώς και αιτημάτων από πολίτες και από ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ. Η διαβούλευση και περισσότερες γενικές πληροφορίες διατίθενται εδώ.

 

Πηγή: voria.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X