ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος Petruna: Ξανά στο δικαστήριο ο 54χρονος

Η Αστυνομία θα ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσάγεται σήμερα εκ νέου ο 54χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη των σκυλιών Rottweiler που έχει συλληφθεί για τη υπόθεση της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στην τοποθεσία “Γερμανίνα” στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου στις 12:30 της 22ης Φεβρουαρίου του 2018.

 

Το διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών του 54χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για το αδίκημα της συνέργειας μετά την διάπραξη του αδικήματος εκπνέει σήμερα και η Αστυνομία προτίθεται να ζητήσει την ανανέωση του για άλλες δύο ημέρες προκειμένου η ολοκλήρωση του να συμπέσει με την ολοκλήρωση του διατάγματος κράτησης του 27χρονου γιου που θεωρείται ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

 

Η Αστυνομία συνεχίζει εκτεταμένες έρευνες στην γεωργική περιοχή για τον εντοπισμό των σκύλων που φέρεται να έχουν ταφεί μετά την θανάτωση τους αλλά και ενός τέταρτου κυνηγετικού όπλου που είναι εγγεγραμμένο στον 54χρονο .

Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον , το φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, ηλικίας 27 και 54 ετών καθώς και από πρόσωπα που εργάζονται ή σχετίζονται με την διάπραξη του αδικήματος σε σχέση με τη μαρτυρία ότι ο 27χρονος ήταν ιδιοκτήτης ακόμη δυο σκύλων που επιτέθηκαν στη θανούσα και ότι φέρεται να θανατώθηκαν από τους υπόπτους μετά την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη στην Εκπομπή του ΡΙΚ από Μέρα σε Μέρα στην Κύπρο αναμένεται τις επόμενες μέρες η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου για την διενέργεια και 5ης ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της 46χρονης που φρουρείται στο Νοσοκομείο Πάφου.

Η κ. Σπηλιοπούλου έχει συνεργαστεί και παλιά με τις ανακριτικές αρχές σε πολύ δύσκολα περιστατικά.

Σημειώνεται πως από την σορό της 46χρονης παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία απεστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις μαζί με τα ενδύματα της θανούσας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X