ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος Petruna: Τι εξετάζουν για τους θανατωμένους Ροτβάιλερ

Ίσως καταστεί εξαιρετικά δύσκολος ο εντοπισμός τους

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της 46χρονης Petruna Milchova Nikolova σε γεωργική περιοχή στην Γεροσκήπου.

Για λόγους αυξημένων μέτρων ασφαλείας η σορός του θύματος στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου φρουρείται αφού οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εξεταστεί εν νέου.

Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, ηλικίας 27 και 54 ετών καθώς και από πρόσωπα που εργάζονται ή σχετίζονται με την διάπραξη του αδικήματος σε σχέση με τη μαρτυρία ότι ο 27χρονος ήταν ιδιοκτήτης ακόμη δυο σκύλων που επιτέθηκαν στη θανούσα και ότι φέρεται να θανατώθηκαν από τους υπόπτους μετά την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Οι έρευνες εστιάζονται στην ανεύρεση των δύο σκύλων που έχουν θανατωθεί μετά από το επεισόδιο. Οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο οι δύο σκύλοι που θανατώθηκαν να έχουν θαφτεί σε μεγάλο βάθος για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από ανιχνευτικούς σκύλους.

Στο μεταξύ αύριο εκπνέει το διάταγμα της τετραήμερης προσωποκράτησης του 54χρονου και αναμένονται οδηγίες για το αν θα ανανεωθεί ή όχι η κράτηση του ενώ το διάταγμα προσωποκράτησης του 27χρονου εκπνέει την Πέμπτη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X