ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος κυνηγού: Άγρια επίθεση από πολίτη στο διαδίκτυο ξεσήκωσε αντιδράσεις (Pics)

«Ασέβεια και βλασφημία στον νεκρό»

Έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και εντός της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου, η ευχή γυναίκας, η οποία, μετά τον άδικο χαμό του 71χρονου κυνηγού, χτες, στην περιοχή Αγίου Νικολάου Πάφου - Μάντρες Λεμεσού, ευχήθηκε «να ακολουθήσουν κι άλλοι αρρωστημένοι, σύντομα».

Η Ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα και η Αστυνομία, που έφτασαν αμέσως στην σκηνή, ανέφεραν ότι ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από ατύχημα, ενώ έφερε εκτεταμένο τραύμα στο κεφάλι.

Το γεγονός αυτό χαρακτήρισε ως «ευχάριστο νέο» η εν λόγω πολίτης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων εναντίον της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από εξοργισμένους λάτρεις του κυνηγίου.

Αντίδραση από Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου

Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν ανάμεσα στους κυνηγούς, αλλά εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει την θλίψη της για το «επίπεδο και την κατάντια συνανθρώπων μας»:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης της Άγριας Ζωής Κ.Ο.Κ.&Δ.Α.Ζ. εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του συνάδελφου κυνηγού την Τετάρτη 27/12/2017 από ατύχημα. Αιωνία η μνήμη του ανθρώπου και συλλυπητήρια στους οικείους του.
Σε ατύχημα αποδίδεται τελικά ο θάνατος του 71χρονου Νίκου Νικολαίδη από τη Λεμεσό, που εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι στην περιοχή μεταξύ Αγίου Νικολάου Πάφου και Μαντριών Λεμεσού, το μεσημέρι. Η Αστυνομία από τις πρώτες εξετάσεις καταλήγει στο ενδεχόμενο ατυχήματος και όχι εγκληματικής ενέργειας.
Μένουμε όμως πραγματικά άφωνοι, θλιμμένοι και σοκαρισμένοι με το επίπεδο και την κατάντια συνανθρώπων μας όπως η *** που μέσα από την σελίδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook) που κατά τα άλλα το παίζει και επώνυμη ζωόφιλη στην Κύπρο του 2017 χαρακτηρίζει χαρμόσυνο γεγονός των θάνατο του 71 χρόνου κυνηγού και εύχεται μαλιστα να ακολουθήσουν και άλλοι σύντομα.
Ασέβεια και βλασφημία στον νεκρό και τους συγγενείς του, ***, ντροπή σου, σε αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και των 55.000 χιλιάδων Κύπριων Κυνηγών για την συμπεριφορά σου.
Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε εκπροσωπώντας τους χιλιάδες Κυνηγούς μας να υποδείξουμε για ακομη μια φόρα το επίπεδο, την συμπεριφορά και την κατηφόρα που έχει πάρει η συγκεκριμένη ομάδα των ούτως καλούμενων και αυτοπροσδιοριζόμενων μετά αλεξιπτώτου φιλόζωων.
Κάποιοι θα πρέπει να σκέφτονται, όσο μυαλό και αν διαθέτουν πριν να ανοίξουν το στόμα τους, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ενεργό μέλος της μεγαλύτερης πραγματικής περιβαλλοντικής οργάνωσης του τόπου, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας !!!»

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση