ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος βρέφους: Σήμερα η απόφαση για την κράτηση του πατέρα

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα αποφασίσει σήμερα κατά πόσο ο 29χρονος Ρουμάνος, πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις 17 Φεβρουαρίου, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απριλίου που αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου που έχει παραπεμφθεί μαζί με την σύζυγό του.

Ο πατέρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά παράβαση του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, σύμφωνα με το άρθρο 210 του ποινικού κώδικα Κεφ. 154. Η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο πατέρας τεθεί υπό κράτηση λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος. Αναφορικά με την μητέρα, η κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως αυτή αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ζεύγους αναμένεται να τοποθετηθούν σήμερα για την κράτηση ή μη του πελάτη τους και πατέρα του τρίμηνου βρέφους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X