ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 70χρονου: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγική κατάληξή του

Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Νέα στοιχεία που σοκάρουν, σε σχέση με το πως επήλθε το μοιραίο για τον 70χρονο Ανδρέα Κυριάκου, ο οποίος διέμενε σε στέγη ηλικιωμένων στην Λεμεσό, φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία, από μαρτυρίες, οι οποίες διερευνώνται. Παράλληλα, για την υπόθεση, έχουν συλληφθεί δύο γυναίκες.

Οι συλλήψεις

Σε σχέση με τον θάνατο του άτυχου Κυριάκου, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 27 ετών, από την Σρι Λάνκα, υπαλλήλου, και 40 ετών, από την Κύπρο, ιδιοκτήτριας της στέγης ηλικιωμένων.

Εναντίον των δύο γυναικών, διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, της παράνομης εργοδότησης και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.35π.μ. σήμερα, ο 70χρονος ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και βρεθεί στο πάτωμα. Τότε, η 27χρονη υπάλληλος προσπάθησε να τον σηκώσει, τραβώντας την φανέλα του από το πίσω μέρος, με αποτέλεσμα να τον σφίξει στον λαιμό, προκαλώντας του ασφυξία, που είχε ως συνέπεια τον θάνατό του.

Τον θάνατο του 70χρονου πιστοποίησε στις 6 το πρωί, ο γιατρός της στέγης, ο οποίος κλήθηκε στην σκηνή.

Η πληροφορία στην Αστυνομία, δόθηκε στις 8:50, δηλαδή δύο περίπου ώρες αργότερα.

Κεφαλοκλείδωμα έδειξε η νενομισμένη νεκροτομή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης διαπιστώθηκαν κάποιες κακώσεις εσωτερικά στην περιοχή του λαιμού. Πρόκειται όπως ανέφερε "για εγκληματική ενέργεια, για στραγγαλισμό με τα χέρια. Είναι κάκωση η οποία προκλήθηκε με τον αγκώνα συγκεκριμένα. Επίσης είχε και κάποιους μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος», ανέφερε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση