ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 46χρονής: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά το επικρατέστερο σενάριο

Τι έδειξε η επανεξέταση επί της σορού της άτυχης γυναίκας

Αρκετά βάσιμη είναι η υποψία ότι ο θάνατος της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova από τη Βουλγαρία να προκλήθηκε από σκυλιά, ανέφερε σήμερα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα των νέων δειγμάτων που έχουν παρθεί και τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις αναμένεται να βοηθήσουν στην κατάληξη συμπερασμάτων για τα αίτια του θανάτου της

Σε δηλώσεις του ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε πως “σήμερα διερευνήσαμε εκ νέου εξετάσεις σχετικά με τα αίτια θανάτου της 46χρονης αλλοδαπής από την σκηνή καθώς και από γειτονικά υποστατικά καθώς και νέα εξέταση επί της σορού της θανούσας “.

Eρωτηθείς κατά πόσο είναι βάσιμη η υποψία ότι μπορεί να είναι σκυλιά που προκάλεσαν τον θάνατο της 46χρονης, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε πως μπορεί να πει ότι είναι αρκετά βάσιμη.

Σε ερώτηση κατά πόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να έχει προκληθεί από κάποιο γεωργικό μηχάνημα ο κ. Χαραλάμπους είπε πως με τις νέες εξετάσεις, με τις νέες δειγματοληψίες που έγιναν καθώς και με τα νέα ευρήματα που λήφθηκαν από το χώρο που έγινε το συμβάν αλλά και από εξετάσεις επί της σορού "οδηγούμαστε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση δηλαδή ο θάνατος της άτυχης γυναίκας να προκλήθηκε από δάγκωμα σκύλων".

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μπορεί να δέχτηκε επίθεση από σκύλους ενώ περπατούσε.

Σημειώνεται πως οι έρευνες μέχρι το μεσημέρι συνεχίστηκαν σε υποστατικό ιδιοκτησίας νεαρού, που διατηρεί πέντε σκύλους ράτσας Ροτβάιλερ. Στον χώρο του υποστατικού αυτοψία διενήργησαν ο ιατροδικαστής κ. Χαραλάμπους και Λειτουργός των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών από τη Λευκωσία. Το υποστατικό βρίσκεται πλησίον του χώρου όπου εντοπίστηκε η 46χρονη. Ο χώρος τώρα φρουρείται από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X