ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 18χρονου από MDMA! Σε απευθείας δίκη οι τρεις

Καταζητείται ακόμα ένας - Δείτε την φωτογραφία

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 21 Σεπτεμβρίου, παραπέμφθηκαν σήμερα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, τα τρία πρόσωπα που είχαν συλληφθεί και τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις, ένας 25χρονος, ένας 28χρονος και ένας 39χρονος, οδηγήθηκαν το πρωί εκ νέου στο δικαστήριο, ωστόσο η διαδικασία παραπομπής τους ξεκίνησε το μεσημέρι, καθώς είχαν αιτηθεί νομική αρωγή και χρειάστηκε να ετοιμαστεί και να κατατεθεί στο δικαστήριο σχετική έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, για την οικονομική τους κατάσταση.

Το δικαστήριο παρέπεμψε τελικά τους τρεις σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών σε τρίτο πρόσωπο, καθώς και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχει αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πούλησε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου, σε καφετέρια στο Τραχώνι, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη, επίσης στον ίδιο χώρο, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί, στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Καταζητείται επίσης ο 38χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος πιστεύεται πως βρίσκεται στο εξωτερικό και που σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί στην προηγούμενη διαδικασία ανανέωσης της προσωποκράτησης των τριών, πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στην ΥΚΑΝ, που ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X