ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα ταξιδέψετε; H Cobalt εγκαινιάζει νέο σύστημα κρατήσεων

Πιο σταθερή και αποτελεσματική διαδικασία

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του νέου, καινοτόμου συστήματος κρατήσεων της.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, μέσω της συνεργασίας της με τον πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής από τις ΗΠΑ, την Saber Global Airline Solutions Inc., η Cobalt θα προσφερει στο επιβατικό κοινό μια πιο σταθερή και αποτελεσματική διαδικασία κράτησης θέσεων σε συνδυασμό με νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων διαδικτυακά.

«Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το σύστημα θα μας επιτρέψει επίσης να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό μια ευρύτερη επιλογή προορισμών. Για τη νέα χρονιά σχεδιάζουμε να προσθέσουμε μια εφαρμογή κρατήσεων από τα κινητά, προκειμένου να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα εν κινήσει», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας πως η Cobalt Air αποτελεί την μοναδική εταιρεία στην οποία απονεμήθηκε το περίφημο πιστοποιητικό IOSA που αποτελεί την κορυφαία διάκριση για τα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών, ενώ έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X