ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας τρελάνει! Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Αν και απόψε θα έχουμε παγετό...

Βάλθηκε να μας τρελάνει ο καιρός, καθώς δεν φαίνεται ότι θα καταφέρει να «αποφασίσει» σύντομα ποια... στάση θα τηρήσει απέναντί μας! Το σημερινό δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προβλέπει χαμηλή, σχετικά, θερμοκρασία, ωστόσο, το επόμενο τριήμερο, αυτή θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Αναλυτικά:

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί στις περισσότερες περιοχές ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός. Σε ημιορεινές αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές είναι επίσης πιθανό να σχηματιστεί τοπικά παγετός.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο, την Παρασκευή και το Σάββατο, για να κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X