ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Ορόκλινης: «Εγώ τον σκότωσα, θα πάω φυλακή»

Παραδέχθηκε προφορικά την διάπραξη του φόνου

Ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο 34χρονος Τζόρτζ Στήβεν Ιωάννου, ο οποίος τελεί υπό 8ήμερη προσωποκράτηση, σε σχέση με τον φόνο του 62χρονου πατέρα του, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, ο 34χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία αμελούσε, γεγονός που αποτέλεσε την αιτία για τον άγριο καυγά με τον πατέρα του, πριν από το φονικό.

Διαβάστε, επίσης: Υπόθεση πατροκτονίας - Υπό 8ήμερη κράτηση ο συλληφθέντας

Όπως μας ανέφερε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο φερόμενος ως δράστης, κατά την σύλληψή του, ομολόγησε προσφορικά την διάπραξη της δολοφονίας, ενώ υπέδειξε και στα μέλη της Αστυνομίας το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το μαχαίρι. Μάλιστα, φέρεται να είπε «Εγώ τον σκότωσα θα πάω φυλακή».

Ο 34χρονος θα εξεταστεί από Ψυχίατρο, προκειμένου να φανεί κατά πόσον είναι σε θέση να παραχωρήσει κατάθεση, η οποία θα μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη από την Αστυνομία.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:10 χθες βράδυ λήφθηκε μήνυμα για τραυματισμένο πρόσωπο σε σπίτι στην Ορόκλινη. Σύμφωνα με αστυνομικό εκπρόσωπο, 82χρονη γυναίκα ειδοποίησε ότι ο γιος της, Στηβ Ανδρέα Ιωάννου, 62 χρόνων είχε τραυματιστεί με μαχαίρι. Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι γιατρών ο άτυχος 62χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Το θύμα έφερε, σύμφωνα με τους γιατρούς, τραύματα που είχαν προκληθεί από μαχαίρι, στην αριστερή μεσαία μασχαλιαία γραμμή, στο αριστερό πλαϊνό θωρακικό τοίχωμα, στο αριστερό ισχίο, και στο κάτω μέρος της πλάτης.

Ο φερόμενος ως δράστης, αρχικά, τράπηκε σε φυγή πεζός, για να εντοπιστεί γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, και να συλληφθεί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση