ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ

Στη Λάρνακα

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων από το ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της 23ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα, δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 28χρονο από το Τσιακκιλερό, 30χρονο από τη Λάρνακα, 28χρονο από το Λιοπέτρι και 27χρονο από το Παλαιχώρι.

Ο 28χρονος από το Τσιακκιλερό, παραδόθηκε οικειοθελώς, μετά την  παρέμβαση του Δικηγόρου του, Μάριου Κουκουμά. 

Αργότερα σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 19.30 το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου, περίπου 50 οπαδοί της Ανόρθωσης, που βρίσκονταν στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», όπου διεξαγόταν ο αγώνας φούτσαλ, μεταξύ της ομάδας τους και της Wrexham Ουαλίας, φέρονται να κινήθηκαν προς το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ και να έριξαν πέτρες και αντικείμενα προς τους περίπου 50 οπαδούς της ΑΕΚ, που παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας τους.

Αποτέλεσμα της ενέργειας των οπαδών της Ανόρθωσης ήταν να αντιδράσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ανταπέδωσαν τον πετροβολισμό.

Για καταστολή των επεισοδίων, επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή για περιπολιακή κάλυψη, για προληπτικούς λόγους, ενώ λίγο αργότερα μετέβησαν στη σκηνή για ενίσχυσή τους και άλλα μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκαν.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των τεσσάρων προσώπων εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν χθες βράδυ.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό τριήμερη κράτηση με χθεσινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, άλλα τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία την επομένη των επεισοδίων.

Τις έρευνες συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση