ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταλαιπωρία σε κεντρικούς δρόμους σε Λευκωσία και Λεμεσό

Τα οδικά έργα επιβάλλουν διευθετήσεις της τροχαίας κίνησης

Υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή, καλούνται να επιδείξουν οι οδηγοί, καθώς σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, σε Λευκωσία και Λεμεσό, εκτελούνται οδικά έργα τα οποία πιθανόν να προκαλέσουν κάποια ταλαιπωρία.

Στη Λεμεσό εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός) και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διευθετήσεις ή/και μέτρα για την τροχαία κίνηση, καθαρισμό του εργοταξίου και γενική εκσκαφή.

Συνεχίζονται επίσης οι κατασκευαστικές εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου.

Στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως πιο κάτω:
Α. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
Β. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
Γ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X