ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς στον αυτοκινητόδρομο την Κυριακή

Έργα της ΑΗΚ θα επηρεάζουν την κυκλοφορία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 11 π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής του Δασυλλίου Αγνοουμένων στο Πεντάκωμο, θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ.


Χειροπέδες σε 9 ΣΥΟΠ για ναρκωτικά


Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας Α1, διάρκειας μέχρι πέντε λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις.


Είπαν το στερνό αντίο στον Φώτο Φωτιάδη (Pics)


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X