ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό

«Παίζουμε μαζί για καλό σκοπό»

Προωθητική Ενέργεια

Η IKEA παγκοσμίως, πιστή σε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πλέον θεσμό, διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό ζωγραφικής, προσκαλώντας τα παιδιά να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους.

Την περσινή χρονιά, μέσα από 87,000 υπέροχες συμμετοχές, η ΙΚΕΑ ανέδειξε 5 νικητές, τα σχέδια των οποίων έγιναν λούτρινα παιχνίδια και κυκλοφορούν φέτος με τη συλλεκτική σειρά SAGOSKATT στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά SAGOSKATT υπηρετεί έναν πολύ μεγαλύτερο σκοπό, καθώς δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα λούτρινα παιχνίδια. Είναι ζωτικό κομμάτι της καμπάνιας «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» και του «IKEA Foundation», και προσφέρει τα έσοδα από την πώληση των παιχνιδιών της σειράς σε οργανισμούς που στηρίζουν το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη.

Η ΙΚΕΑ Κύπρου και φέτος, συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» και στο πλαίσιο αυτής διοργανώνει τον 5ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 11.00-17.00 στο κατάστημα ΙΚΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X