ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ΜcDonald’s φυτεύουν δέντρα…

Για την Παγκόσμια Ημέρα της Χλωρίδας και Πανίδας της Άγριας Ζωής

Για την Παγκόσμια Ημέρα της Χλωρίδας και Πανίδας της Άγριας Ζωής, στις 3 Μαρτίου 2018, η McDonald's συμμετείχε ως Πλατινένιος Χορηγός στο θεσμό PAT "Plant A Tree" στον ποταμό Γερμασόγιας: η μεγαλύτερη σε έκταση δεντροφύτευση που έχει γίνει στα χρονικά της Κύπρου. Φυτεύτηκαν συνολικά 3000 δέντρα σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, τα οποία αντιστοιχούν συνολικά σε 12 πάρκα! Οι εθελοντές της McDonald’s έγιναν ένα με τους υπόλοιπους εθελοντές και όλοι μαζί απολαύσαν τη διαδικασία φύτευσης δέντρων, περνώντας μια όμορφη μέρα.

"Εμείς στα McDonald's είμαστε υπερήφανοι που κτίζουμε επάνω στην ισχυρή δέσμευσή μας απέναντι στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αναγνωρίζουμε τη δική μας ευθύνη για την προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές, η οποία αποτελεί μέρος της ευρύτερης κοινωνικής μας προσφοράς και αποστολής. Θα συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, πιστοί στη δέσμευσή μας απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον."

Eleni Kolokasides, McDonald’s Marketing Manager

Μαζί με άλλους σημαντικούς χορηγούς, η McDonald's επέλεξε να υποστηρίξει την πρωτοποριακή και βιώσιμη πρωτοβουλία του brand ένδυσης PAT (Plant A Tree), που βρίσκεται στη Λεμεσό. Η ιδέα του PAT είναι απλή αλλά μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά: για κάθε αντικείμενο που αγοράζει κάποιος στο κατάστημά τους, θα φυτεύουν ένα δέντρο.

PAT - Η ημερίδα Plant A Tree ήταν μια ευχάριστη δραστηριότητα και ένας μοναδικός τρόπος για επανασύνδεση με τη φύση, καθώς και μια δέσμευση να την προστατεύσουμε δημιουργώντας χώρους πρασίνου. Η ημέρα ήταν άκρως διασκεδαστική, αφού έκλεισε με ένα καταπληκτικό Fashion Show και διασκεδαστικό μουσικό πρόγραμμα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X