ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα highlights του Φαίδωνος: Ο επενδύτης ιδιοκτήτης εταιρίας πορνό και τα αρχαία στο Παρίσι

Κόλαφος η συνέντευξη του Φαίδωνα Φαίδωνος

Ποιος είδε τον Φαίδωνος και δεν τον φοβήθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Σίγμα, Χωρίς Περιστροφές, στην οποία ήταν φιλοξενούμενος.

Ο Δήμαρχος της Πάφου ήταν για ακόμη μια φορά χείμμαρος και προέβη σε νέες αποκαλύψεις φωτιά.

Ο Φαίδωνος έκανε λόγω για ατασθαλίες που γίνονταν σε πρεσβείες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, δίνοντας ως παράδειγμα την πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα αναφέροντας πως τουλάχιστον δύο λειτουργοί λαμβάνουν μίζες προκειμένου να στέλνουν Κινέζους στην Κύπρο για να παίρνουν διαβατήρια και μόνιμη κατοικία.

Συνεχίζοντας, προέβη σε ακόμη μια αποκάλυψη. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρέσβης μας στο Παρίσι, είχε 3 συνεργάτες στην Πάφο οι οποίοι του «μάζευαν αρχαία», ακολούθως του τα έστελναν και αυτός τα πουλούσε.

Ο Φαίδωνος όμως δεν σταμάτησε εδώ τις αποκαλύψεις, προχώρησε κάνοντας αναφορά σε Ανώτερο τραπεζίτη στον οποίο επενδυτής του έκτισε τρεις επαύλεις δωρεάν, ενώ είναι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, στενός συνεργάτης του Σαντόρ, ο οποίος προτίθεται να φτιάξει νησί στην Πάφο και ο οποίος έκανε περιουσία όντας ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης εταιρείας πορνό και σήμερα μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαίδωνος. 

Το ΥΠΕΞ αναμένει από τον Δήμαρχο να ενημερώσει υπεύθυνα την Αστυνομία και το Υπουργείο 

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα ανέμενε από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, εάν πράγματι διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, να είχε, ως όφειλε, ενημερώσει υπεύθυνα, τόσο την Αστυνομία, όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως "το Υπουργείο Εξωτερικών έλαβε γνώση των ισχυρισμών του Δημάρχου Πάφου που διατυπώθηκαν σε χθεσινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την Πρεσβεία μας στο Πεκίνο και `Πρέσβυ μας στο Παρίσι`".

"Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν γνωρίζει ο,τιδήποτε επ΄ αυτών. Θα ανέμενε όμως από τον κ. Δήμαρχο Πάφου, εάν πράγματι διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με τα θέματα αυτά, να είχε, ως όφειλε, ενημερώσει υπεύθυνα, τόσο την Αστυνομία, όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών", προστίθεται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X