ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «αξεσουάρ» των διαρρηκτών στην Πάφο

Πλούσιο το «βιογραφικό» του 20χρονου

Δημήτρης Λουκά

Στη σύλληψη δυο Ελληνοκυπρίων ηλικίας 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου τα ξημερώματα της Δευτέρας 10/12.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο 24NEWS, o υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς κατά την διάρκεια ελέγχων ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 20 ετών.

Διαβάστε επίσης Ένας υπόκοσμος με αμύθητα πλούτη – Έντονος ο Αρχηγός

Μέλη της αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο τους όπου εντόπισαν ένα κατσαβίδι, μια κουκούλα και ένα ζευγάρι γαντιών. Οι δυο 20χρονοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα αντικείμενα που ήταν στο όχημα τους. Όπως μας ανάφερε ο κύριος Ιωάννου, τα αντικείμενα αυτά φαίνεται να τα χρησιμοποιούσαν για διαρρήξεις καθώς ο ένας εκ των δυο είναι πολύ γνωστός στις αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα - Μάλλινη κουκούλα, χειροψάλιδο και γάντια στην κατοχή τους 

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων στην Πάφο. Πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 31χρονο από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, οι 28χρονος και 31χρονος εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους χειροψάλιδο για την κοπή μετάλλων, μάλλινη κουκούλα και γάντια.

Ακολούθως συνελήφθησαν για αυτόφωτο αδίκημα .

Στο μεταξύ σε δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 20 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X