ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση αδερφών Πετρίδη: Δικάζονται στα Φίτζι και δηλώνουν αθώοι

Στις 5 Ιουλίου η επόμενη δίκη

Τα δύο αδέρφια Κλεάνθης και Λοΐζος Πετρίδη, 46 και 43 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2017 για υποθέσεις απάτης με χρήση πιστωτικών καρτών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ξέπλυμα χρήματος στα Φίτζι, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Σούβας και αρνήθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους προσάπτουν.

Δημοσίευμα από το, Fiji News, αναφέρετε στην υπόθεση των δύο αδερφών κάνοντας εκτενή αναφορά στις κατηγορίες που τους βαραίνουν αλλά και στον τρόπο που οι Αρχές της χώρας έφτασαν στον εντοπισμό τους.

Με έρευνες των τοπικών Αρχών στο διαμέρισμα τους εντοπίσθηκαν ψεύτικες ταυτότητες, πλαστικές κάρτες, διάφορα μηχανήματα για παραχάραξη των ATM καθώς και 173,000 δολάρια, τα οποία θεωρούν ότι είναι καρπός εγκληματικών πράξεων.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου είναι σε εξέλιξη με τον δικηγόρο του κράτους να ενημερώνει ότι θα εμφανιστούν δέκα μάρτυρες κατηγορίας.

Στην αντίπερα όχθη ο συνήγορος των Κύπριων κατηγορούμενων θα παρουσιάσει δύο μάρτυρες, οι οποίοι είναι τα ίδια τα αδέρφια Πετρίδη.

Με τα όσα γίνονται γνωστά από τα νησιά Φίτζι οι δύο τους δηλώνουν αθώοι.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 5 Ιουλίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση