ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τ/κ με 4 ύποπτες βαλίτσες πιάστηκαν στον Άγιο Δομέτιο (Pics)

Δεν κατάφεραν να περάσουν το οδόφραγμα

Δύο Τουρκοκύπριες συνελήφθησαν σήμερα για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολόγητων τσιγάρων, της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παραβίασης των όρων του Κανονισμού της πράσινης γραμμής και αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων σήμερα το απόγευμα, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν για έλεγχο όχημα με αριθμούς εγγραφής του ψευδοκράτους, το οποίο οδηγούσε Τουρκοκύπρια, με συνεπιβάτιδα άλλη Τουρκοκύπρια.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε τέσσερις βαλίτσες, οι οποίες βρίσκονταν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, 251 συσκευασίες των 200 τεμαχίων και 2 συσκευασίες των 20 τεμαχίων τσιγάρα με διάφορες μάρκες, όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δυο Τουρκοκύπριες συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολόγητων τσιγάρων, της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παραβίασης των όρων του Κανονισμού της πράσινης γραμμής, ενώ η ποσότητα των τσιγάρων που εντοπίστηκε, η φορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 9.000, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά της από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Η υπόθεση διερευνάται από το το Τμήμα Τελωνείων και αναμένεται όπως αύριο οι δύο Τουρκοκύπριες θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση