ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιές και πιθανότητες βροχής στο μενού του καιρού

Αρχής γενομένης από σήμερα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με θερμοκρασίες πιο πάνω από την κανονική για την εποχή, αλλά με το ενδεχόμενο βροχών, για το επόμενο τριήμερο, αλλά και για την Κυριακή, αναφέρονται στο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό καιτα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια
νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση