ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός το βράδυ - Βροχές και χιόνια στα ορεινά

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε κινείται ανατολικά και εξασθενεί, ενώ από αύριο ασταθής αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάζει την περιοχή μέχρι και την Παρασκευή.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και τοπικά αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο: αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια, ενώ σταδιακά, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα νοτιοδυτικοί , ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι, ενώ από το μεσημέρι της Πέμπτης χιόνι αναμένεται να σημειωθεί σε ορεινές και ενδεχομένως και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Το Σάββατο: ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X