ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός το βράδυ

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σαββατοκυρίακο

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Ο άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση