ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήμερα αρχικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Έκρηξη έξω από εταιρεία στη Λεμεσό


Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αργότερα νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Κουκουλοφόρος με ρόπαλο μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία


Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές Την Πέμπτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος ενώ νωρίς το απόγευμα και το βράδυ αναμενεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X