ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός - Παραμένει η σκόνη

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή: θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή και σταδιακά άνοδο το Σαββατοκυρίακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X