ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σήμερα ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα: ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα και αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ: ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά παροδικά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο: ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Σε κάποιες περιοχές η βροχόπτωση θα είναι παρατεταµένη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Κυριακή: ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές αλλά σύντοµα αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X