ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος απόψε ο καιρός - Πότε αναμένονται βροχές και χιόνι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


QUIZ: Ποιος υπουργός του Νίκαρου έπαιξε ποδόσφαιρο σε αριστερή ομάδα;


Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξάνονται και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τετάρτη πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά την Πέμπτη αναμένεται να χιονίσει και στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και αισθητή πτώση την Πέμπτη ώστε να κυμανθεί κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X