ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος απόψε ο καιρός - Βροχές αύριο μετά το μεσημέρι

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο: ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών βροχών ενώ αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Την Κυριακή: ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X