ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος απόψε ο καιρός

Αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα μέχρι νότιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα ανατολικά. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X