ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιά με μεμονωμένες βροχές το σκηνικό του καιρού για το βράδυ

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά ενώ δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας στα παράλια. Σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο: περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργά το βράδυ δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση