ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα ορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια θα είναι παροδικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο αραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια, θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί την Τρίτη κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X