ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζεται το καλοκαίρι - Η θερμοκρασία σήμερα

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί ως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια ταραγµένη, στα βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση