ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεργατισμός: Νέο κατηγορητήριο κατά Χλωρακιώτη και άλλων 9

Πλέον, κατηγορείται ακόμα μια εταιρεία

Την αναστολή της ποινικής δίωξης εναντίον των κατηγορουμένων στην 1η ποινική υπόθεση του Συνεργατισμού και την καταχώρηση νέας υπόθεσης εναντίον τους στη βάση νέου κατηγορητηρίου, στο οποίο προστέθηκε ακόμη ένα νομικό πρόσωπο ως κατηγορούμενο στην υπόθεση, αποφάσισε η Κατηγορούσα Αρχή.

Συγκεκριμένα, στο νέο κατηγορητήριο της υπόθεσης, το οποίο εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, προστέθηκε και η εταιρεία Ktimatiki Kotrona LTD.


Ατάραχος ο Τζιωνής στο Δικαστήριο - «Δεν παραδέχομαι»


Μετά την εξέλιξη αυτή, κατηγορούμενοι στη νέα υπόθεση είναι 10 συνολικά πρόσωπα, 7 φυσικά και 3 νομικά πρόσωπα.

Πρόκειται για τους Δημητράκη Σταύρου, Ερωτόκριτο Χλωρακιώτη, Μαρία Χλωρακιώτου, Καρολίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Χρυσάνθου, Κωνσταντίνο Λύρα, Γιώργο Μαυρέα, Detiero Enterprises Ltd και CHL Enterprises Ltd.

Η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αφορά σε δάνεια που δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις συνολικού ύψους €3.588.063,00 περίπου, ήταν ορισμένη για να αρχίσει σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.


70 αυτοκίνητα δημοπρατεί αύριο η Τράπεζα Κύπρου (Λίστα)


Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Ανώτερη Δικηγόρος της Δημοκρατίας Πολίνα Ευθυβούλου ενημέρωσε το Δικαστήριο για την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα να αναστείλει την παρούσα υπόθεση και να καταχωρήσει νέο κατηγορητήριο.


Εκδρομές μαθητών: Χάπι επόμενης μέρας, ναρκωτικά και σιδηρογροθιές


Η κα. Ευθυβούλου, διαβάζοντας δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα, εξήγησε ότι η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση κύκλου ανακρίσεων που αφορούσε στη διερεύνηση τεσσάρων μεγάλων δανείων, όπως είπε, με εμπλεκόμενους τους κατηγορούμενους, Δημητράκη Σταύρου, Ερωτόκριτο Χλωρακιώτη, Μαρία Χλωρακιώτη, CHL Enterprises Ltd και Ktimatiki kotrona Ltd.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση