ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη ο λαθροθήρας που τραυμάτισε θηροφύλακα

Στο κελί για τέσσερις μέρες ο 43χρονος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου για υπόθεση επίθεσης, τροχαία αδικήματα, παράληψη να σταματήσει σε σήμα θηροφύλακα, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και μη εγγεγραμμένο όχημα. .

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διαβάστε επίσης Αυτή είναι η πιο ασφαλής τράπεζα στην Κύπρο

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, δυο μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, έπειτα από πληροφορία που λήφθηκε, προσπάθησαν να ανακόψουν γύρω στις 22:00 χτες σε δρόμο που οδηγεί στο Δάσος της Πάφου τέσσερις τετράτροχες μηχανές, που οδηγούσαν πρόσωπα που έφεραν κράνη.

Παρά τα σήματα που τους έγιναν για να σταματήσουν, οι τρεις οδηγοί κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος κτύπησε με τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων, προκαλώντας του ζημιές. Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους δύο θηροφύλακες.

Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγάλει το κράνος του οδηγού της μηχανής, και διαπίστωσε πως πρόκειται για 43χρονο από χωριό της περιοχής.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και τις πρωινές ώρες συνελήφθη .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X