ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη νεαρός για τον ξυλοδαρμό του 37χρονου στα Λιβάδια

Χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έδειρε 37χρονο

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τροχαίας σύγκρουσης και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίας σύγκρουσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.50 χθες βράδυ, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι ενώ λίγο νωρίτερα οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Αθηνών, στην Λάρνακα, αντιλήφθηκε ότι αυτοκίνητο τύπου βαν που οδηγείτο στην Λεωφόρο, προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο σαλούν αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του βαν οχήματος συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης.

Ο 37χρονος ακολούθησε το βαν όχημα και το ανέκοψε σε παρακείμενο δρόμο, ωστόσο ο οδηγός του βαν οχήματος επιτέθηκε στον 37χρονο γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε πάλι σε φυγή με το όχημα του.Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και αριστερού ζυγωματικού, καθώς και θλαστικό τραύμα φρυδιού.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 9.05 το πρωί από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια, με το πέρας των Αστυνομικών εξετάσεων, αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 11.20π.μ.

Εναντίον του 28χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβη από το ΤΑΕ Λάρνακας και υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίου δυστυχήματος από την Τροχαία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X