ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη 40χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Κίνητρο της εγκληματικής αυτής πράξης φέρεται να ήταν οι προσωπικές διαφορές

Στην σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 47χρονου στο Μούτταλο που διαπράχθηκε τον περασμένο μήνα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία συνελήφθη στις 10:00 σήμερα το πρωί, σε χωριό στην περιοχή διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς ο καταζητούμενος 40χρονος για την απόπειρα φόνου σε βάρος 47χρονου που διαπράχθηκε την 24η Απριλίου 2018 στην πλατεία Μουττάλου.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κίνητρο της εγκληματικής αυτής πράξης φέρεται να ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε ο θύτης με το θύμα.

Ο 47χρονος ο οποίος κατοικεί στην Πάφο, είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο ΓΝ Πάφου φέροντας σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι.

Ο τραυματίας ανέφερε δε σε μέλος της Αστυνομίας το οποίο ήταν καθήκον στο Νοσοκομείο ότι το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και τον είχε εγκαταλείψει στο μέρος είναι το πρόσωπο το οποίο τον τραυμάτισε.

Ο 47χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου στο ΓΝ Πάφου .

Αύριο ο 40χρονος αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X