ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναγερμός το πρωί στον Κόλπο των Κοραλλίων - Πυρκαγιά σε πλυντήριο ξενοδοχείου

Κλήση δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Κόλπο των Κοραλλίων στις 09:19

Κλήση δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Κόλπο των Κοραλλίων στις 09:19.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκε στην κλήση με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό Πάφου και ένα από τον πυροσβεστικό σταθμού υπαίθρου Πέγειας.

Ωστόσο, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας η πυρκαγιά κατασβέστηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου με πυροσβεστήρα διοξειδίου του άνθρακος, οπότε τα μέλη της πυροσβεστικής επιθεώρησαν τη σκηνή.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η πυρκαγιά εντοπίστηκε στο πλυντήριο – καθαριστήριο στο ισόγειο του ξενοδοχείου και όπως διαφάνηκε επρόκειτο για μικρή φωτιά στον κινητήρα του στεγνωτηρίου λόγω υπερθέρμανσης ενώ βρισκόταν σε λειτουργία.

Δεν προκλήθηκε οποιαδήποτε ζημιά και άμεσα το καθαριστήριο του ξενοδοχείου συνέχισε τη λειτουργία του.

Ακολούθως στη σκηνή κλήθηκε και τεχνικός του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών Πάφου για επιθεώρηση της σκηνής για να εξετάσει τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X