ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμβασιούχοι ιατροί: Έτοιμοι να συμβάλουν στη νέα εποχή της δημόσιας υγείας

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Οι συμβασιούχοι ιατροί των δημοσίων νοσηλευτηρίων είναι έτοιμοι να συμβάλουν καθοριστικά στην έλευση της νέας εποχής στη δημόσια υγεία, αναφέρει το ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας Εκτάκτων και Συμβασιούχων Ιατρών (ΠΑΣΕΣΙ), εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για τον διορισμό του Γενικού Διευθυντή και της Οικονομικής Διευθύντριας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Διαβάστε επίσης Βαρύ πρόστιμο για το «μηχανάκι»

Με σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΕΣΙ εκφράζει παράλληλα κάθε επιτυχία στο σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που καλούνται να επιτελέσουν.

«Η αποτελεσματική λειτουργία του ΟΚΥπΥ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Αυτά άλλωστε θα αποτελέσουν τη ναυαρχίδα του συστήματος στο επερχόμενο ΓΕΣΥ, το οποίο καλείται να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα στον τομέα της Υγείας στον τόπο μας» αναφέρεται.

«Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη νεοδιόριστη ηγεσία του ΟΚΥπΥ, να αναπτύξουμε τις απόψεις μας και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα επιτευχθεί η αποτελεσματική ένταξη των γιατρών στα αυτόνομα νοσηλευτήρια» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X