ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 46χρονου: Κοκαΐνη, αναβολικά και κροτίδες

Σε οικίες και αυτοκίνητα έκρυβε τις παράνομες ουσίες

Στην σύλληψη 46χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομη κατοχή και χρήση αναβολικών ουσιών προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 2μ.μ. – 4μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 46χρονου στην Πάφο.


Αυξημένη η σκόνη και σήμερα - Συστάσεις στις ευάλωτες ομάδες


Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, 320 στερλίνες, δύο μπουκαλάκια, τα οποία πιστεύεται ότι περιέχουν αναβολικές ουσίες και 21 εργοστασιακές κροτίδες.

Ακολούθως έγινε έρευνα και σε δύο οχήματα ιδιοκτησία του 46χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 77 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.


Βροχές και καταιγίδες, μέχρι και σε παράλιες περιοχές


Σε έρευνα που ακολούθησε σε δεύτερη οικία στην ίδια οδό, ιδιοκτησία 34χρονης, την οποία χρησιμοποιεί και ο 46χρονος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 614 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού. Για τα καπνικά προϊόντα, επιβλήθηκε στον 46χρονο από το Τμήμα Τελωνείων πρόστιμο 11.000 ευρώ, το οποίο και κατέβαλε.

Εναντίον του 46χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης κατοχής και χρήσης αναβολικών ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X