ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 36χρονου: Συνδέθηκε με την κλοπή G3

Η έρευνα της Αστυνομίας έβγαλε «λαβράκι»

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίας περιουσίας στην κατοικία του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.00 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος στην κατοικία του 36χρονου, εντός της οποίας εντόπισαν αριθμό πορτοφολιών, τσαντών, κοσμημάτων, μία κάρτα μέλους αλυσίδας καταστημάτων και ένα σκοπευτικό στρατιωτικού όπλου G3.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, το σκοπευτικό όπλου ανήκει σε τυφέκιο G3 που είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, που διαπράχθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, 2016. Το εν λόγω τυφέκιο εντοπίστηκε μαζί με γεμιστήρα όπλου έμφορτη με φυσίγγια, στις 27 του περασμένου Μαΐου 2018, σε ανοιχτό χώρο στην Πάφο και παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι η κάρτα μέλους αλυσίδας καταστημάτων που ανευρέθηκε στην κατοικία του 36χρονου, είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη εστιατορίου στην επαρχία Πάφου, που διαπράχθηκε στις 7 του περασμένου Μαΐου, 2018.

Ο 36χρονος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της έρευνας για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη εκ νέου βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών εναντίον του 36χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X