ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 27χρονου: «Κλειδί» για εξιχνίαση δεκάδων υποθέσεων

«Επαγγελματίας» διαρρήκτης και κλέφτης

Κοντά στην εξιχνίαση σαράντα (40) περίπου υποθέσεων που διαπράχθηκαν στην ελεύθερη Αμμόχωστο, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 27χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα ενώ κινείτο ύποπτα σε περιοχή ξενοδοχειακής μονάδας στην επαρχία Αμμοχώστου, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του, εντοπίστηκε μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 13,000 ευρώ.

Διαβάστε, επίσης: Κινείτο ύποπτα σε ξενοδοχείο και τον «μυρίστηκε» η Αστυνομία

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία για εμπλοκή του 27χρονου σε συνολικά 40 υποθέσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 16 Μαΐου, 2017 – 21 Ιουλίου, 2018 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, από τα διαμερίσματα είχαν κλαπεί ηλεκτρικές συσκευές, προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς και χρηματικά ποσά. Η συνολική κλαπείσα περιουσία υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 40,000 ευρώ.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο συνεδρίασε στη Λάρνακα και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X